Nem remélt bevétel a jótékonysági koncerten

2022. november 3., csütörtök 05:52

A Várgesztes Faluházért hirdetett jótékonysági koncertet október 29-ére a Rock Fashion, s végül a szervezők által nem is remélt érdeklődés kísérte a programot, a november 2-ai „kasszazárás” pedig végképp felülmúlta minden várakozásukat: 800 ezer forint érkezett a belépő- és támogatói jegyekből – tudtuk meg Rieder Mónika főszervezőtől.

A Bódis Ildikó (ének), Nagy Dániel (ének), Kemmer Róbert (basszusgitár), Hernádi Zsolt (billentyű), Tanka Balázs (dob) és a Faluház vezetője, Geiszt Róbert (szólógitár) összeállítású csapat ebben a formációban első alkalommal lépett közönség elé, és teremtett fergeteges hangulatot a táncolható és keményebb rock zenei palettájával a mintegy kétszáz fős közönség számára.

Mint Geiszt Róbert ötletgazda elmondta, ilyen jótékonysági koncertet még soha nem szerveztek, és valóban nem is számítottak ekkora bevételre. Az összegből a Faluház működtetéséhez szükséges egyéb költségeket, mint a kötelező karbantartásokat, a felülvizsgálatok díjait finanszírozzák majd, amely a jelentős rezsikiadások mellett hatalmas segítség az intézmény számára.

A szervezők és a Faluház ezúton fejezi ki köszönetét mindazok számára, akik belépő- vagy támogatói jegyet vásároltak, akik segítették a rendezvény megvalósulását, vagy bármilyen egyéb adományaikkal hozzájárultak a nem várt sikerhez.

Kevesebb