Köszöntöm a falu új weboldalán

2017. június 30., péntek 13:44

Több mint négy hónappal ezelőtt ült össze első alkalommal az a stáb, amelynek feladata az volt, hogy készítse el a falu új internetes portálját.

Figyelemfelkeltő, ugyanakkor esztétikus látvány, megújult menürendszer, minden elemében jelenkori, XXI. századi számítástechnikai megoldások. Ezen feladatokkal lettek megbízva a csapat tagjai, akik – mint az látható – minden tekintetben megfeleltek a kihívásnak.

A cél ugyanaz volt, mint az elmúlt években: olyan internetes oldalt alkotni, amelyen könnyű az eligazodás és a keresés, megfelelő felület áll a friss hírek, valamint az audiovizuális tartalom rendelkezésére, megtalálhatók az önkormányzat, a hivatal, az intézmények és civil szervezetek részletes adatai, az elérhetőségek, illetve az elektronikus levélcímek, de tájékozódni lehet a pályázatokról és a közpénzek felhasználásáról is.

A weboldal a 2016/2017-es év feltöltött anyagaival startol, de hangsúlyozni szeretném, hogy rengeteg munka volt, van és lesz is még vele. A portál – természetesen – nem befejezett, hiszen az archív tartalmak folyamatos szelektálása és feltöltése folytatódik, a még meg nem valósított ötletek, látványelemek programozása jelenleg is tart.

Ez úton szeretném megköszönni mindazok munkáját, akik tettek azért, hogy jó szívvel ajánlhassam Várgesztes polgárainak a www.vargesztes.hu portált.

Rising Károlyné polgármester

Kevesebb