Hírek

Népszerű cikkek

Sváb Kupa: változatlanul élen az Erőmű és a Kecskéd

2017. február 4., szombat 20:00

A hétvégén Környén folytatódott a Sváb Kupa teremlabdarúgó torna, s bár a kicsik és nagyok is parázs, gólokban, ziccerekben bővelkedő meccseket vívtak, a Vértesi Erőmű és a Kecskéd is megőrizte az előző fordulóban szerzett elsőségét. Igaz, mindkét csapatnál a gólarány döntött a javukra.

Az U9-es korosztály csapatai küzdöttek szombat délelőtt a környei általános iskola tornatermében a pontokért. Az első mérkőzésen a házigazdák 2-2 arányban egalizáltak a Vértesi Erőművel, később 4-0-s győzelmet arattak a Kecskéd felett, és a Vértessomló (2-1) elleni meccs után is győztesként hagyták el a pályát. Ugyanilyen arányú győzelmet könyvelhetett el az erőmű a Somló ellen, a Kecskédnek viszont 7 gólt is rúgott, miközben egyet sem kapott. A Kecskéd a Vértessomlótól is vereséget szenvedett el (0-2), így szerzett pont nélkül végzett a negyedik helyen. A Somló 3 pontja a harmadik helyhez volt elegendő, az élen pedig pontegyenlőség alakult ki, végül a gólarány döntött a Vértesi Erőmű javára, a vendéglátók a második helyen végeztek.

Délután a felnőttek egyperces néma főhajtással tisztelegtek a közelmúltban váratlanul elhunyt Kilián Géza öregfiú labdarúgó emléke előtt, majd rendesen „bekezdett” a Környe, hiszen 5-2-es győzelmet aratott a Várgesztes felett, a nap talán leglátványosabb gólját a házigazdák hálóőre, Szemeti Csaba szerezte. A Vértessomló ellen már kevésbé brillíroztak a vendéglátók, 1-0 arányú vereséget szenvedtek el, a Kecskéd ellen viszont ismét felszívták magukat és 5-4-es győzelmet arattak. A Kecskéd a somlóiakat 5-3-ra, a várgesztesieket 10-3-ra győzte le, a Várgesztes – Vértessomló mérkőzés 0-3-as eredménnyel zárult. Így a második forduló végén egyedül a nullpontos Várgesztes negyedik helye kapcsán nem kellett gólokat számolgatni, a többi három csapat azonban mind 6-6 pontot gyűjtött be. A gólarány alapján a kecskédiek kerültek a tabella élére, második helyen a Környe, harmadikon a Vértessomló zárt.

Folytatás február 11-én Várgesztesen, majd zárás 18-án Kecskéden.

április

6 Keltike túra

  • Időpont: szombat 9:00
  • Helyszín: gyülekező a Keltike Ház előtt

13 Borverseny

  • Időpont: szombat 17:00
  • Helyszín: Várgesztes, Faluház

Iskolai beiratkozás

2024. március 19., kedd 10:06

A Tatabányai Tankerületi Központ fenntartásában működő általános iskolákba április 18-án és 19-én lehet beiratkozni.

Bővebben

Háziorvosi rendelés

2024. március 12., kedd 05:53

Értesítjük kedves betegeinket, hogy 2024. március 11 – 2024. március 22-ig a rendelési idő az alábbiak szerint változik:

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek