Hírek

Népszerű cikkek

Pilates Mozgalom az időskori egészséges életért!

2017. szeptember 4., hétfő 17:53

Kezdődik a Pilates torna VI. évada 2017. szeptember 18-tól a Faluházban. Minden hétfőn és szerdán 17 óra 15 perctől 45 perces tornát tartunk. Mindenkit hívunk és várunk, aki szeretne a 80-as éveiben is egyenes derékkal járni, és fájdalom nélkül élni!

A Pilates Mozgalom célja, hogy ez az álom valóra váljon. Célunk, hogy a 80-as éveinkben is egyenes derékkal járjunk, fájdalom nélkül éljünk, megőrizzük szellemi és fizikai képességeinket. Ennek érdekében célszerű minél hamarabb, de legkésőbb a 40-es éveinkben elkezdeni az egészségtudatos cselekvést.

A rendszeres közösségi Pilates torna kiegyenesíti a testtartásunkat, fiatalossá teszi a járásunkat, fokozatosan csökkenti a derékfájásunkat és más ízületi problémáinkat, növeli a csontsűrűségünket, javítja szellemi képességeinket, folyamatosan jó erőnlétet és kitűnő közérzetet biztosít.

A Pilates Mozgalom 2012-ben, a hat éve alakult Várgesztesi Pilates Klub kezdeményezésére indult el sikeres útjára. Ma már 15 Pilates klubban tornáznak rendszeresen a Solymosi Antal által, a 40-en túliak részére megalkotott ízületkímélő és erősítő gyakorlatsorokat tartalmazó DVD felhasználásával, a közösségi terekben.

Minden évben tavasszal összegyűlnek a Pilates klubok nagy közös tornára, ahol Solymosi Antal vezetésével csodás közösségi élményben részesülnek. A Pilates Mozgalom logója és a Pilates Mozgalom indulója az összetartozás szimbólumai, megjelenítve képben és hangban, hogy valamennyiünknek közös a célja.

A Pilates torna mindenki számára ingyenes, hogy még a legkisebb jövedelmű nyugdíjasok se legyenek kizárva a Pilates Mozgalomból. Önkéntes munkával és önzetlen támogatók bevonásával sikerül ezt a nemes célt megvalósítani. Önkormányzatok, alapítványok és más segítő szervezetek támogatásának köszönhető a tornaterem és technika ingyenes biztosítása.

Szeretnénk, ha valamennyi nyugdíjas szervezetben, minél többen bekapcsolódnának a Pilates Mozgalomba. A felhíváshoz 11 melléklet tartozik.

A megvalósítás érdekében keressétek a Pilates Mozgalom főszervezőjét!

Dr. Tar József, Várgesztes, 34 493 842, e-mail cím: tarjosk@gmail.com

Nincs esemény rögzítve!

Közmeghallgatás prezentáció

2024. március 29., péntek 10:21

A településvezető a kis létszámú érdeklődők előtt részletesen ismertette az elmúlt év gazdálkodását, amelyre a szűkös büdzsé miatt a megszorító kifejezés a legjellemzőbb, s szólt a fejlesztésekről, beruházásokról is, ezek szépen gyarapították Várgesztes értékeit.

Bővebben

Iskolai beiratkozás

2024. március 19., kedd 10:06

A Tatabányai Tankerületi Központ fenntartásában működő általános iskolákba április 18-án és 19-én lehet beiratkozni.

Bővebben

Háziorvosi rendelés

2024. március 12., kedd 05:53

Értesítjük kedves betegeinket, hogy 2024. március 11 – 2024. március 22-ig a rendelési idő az alábbiak szerint változik:

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek