Hírek

Népszerű cikkek

Ön is jelölhet a Prima díjra!

2019. május 7., kedd 06:11

A VOSZ megyei szervezete ebben az évben is meghirdeti a Komárom-Esztergom Megyei Prima Díjat, amely bekerült a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat által alapított Megyei Értéktárba.

A díj fő célja, hogy a megyénk kiemelkedő, de talán országosan kevésbé (el)ismert művészei, alkotói, tudósai, neves sportolók, a közművelődésben kiváló munkát végző szakemberek is a reflektorfénybe kerülhessenek. Olyan személyek, csoportok, csapatok jelölését várják, akiknek a tevékenysége, eredménye helyi kereteken túlmutató és példaértékű.

Felkérik a települések önkormányzatait, az intézmények vezetőit, a Prima-díj támogatóit, a VOSZ tagjait, hogy javaslataikkal segítsék a jelöltek kiválasztását, hiszen minden településen él és dolgozik olyan személy vagy csapat, szervezet, akire büszkék lehetünk és példamutatónak tartjuk.

Tíz kategóriában lehet jelölteket állítani, egyszerre több kategóriában is lehet jelölni: 1. Irodalom 2. Színház- és filmművészet 3. Képzőművészet 4. Tudomány 5. Oktatás és köznevelés 6. Építészet és építőművészet 7. Sajtó 8. Sport 9. Népművészet és közművelődés 10. Zeneművészet.

Az érvényes jelölés feltételeiről a voszkom@gmail.com e-mail címen lehet információkat kérni. A jelölés határideje május 24-e, a szakmai zsűri és a VOSZ megyei elnöksége pedig május végén dönt arról a 10 jelöltről, aki idén versenyezhet a Komárom-Esztergom Megye Prima Díjáért. Az átadóünnepség október 11-én lesz Tatabányán, a Jászai Mari Színházban.

április

6 Keltike túra

  • Időpont: szombat 9:00
  • Helyszín: gyülekező a Keltike Ház előtt

13 Borverseny

  • Időpont: szombat 17:00
  • Helyszín: Várgesztes, Faluház

Iskolai beiratkozás

2024. március 19., kedd 10:06

A Tatabányai Tankerületi Központ fenntartásában működő általános iskolákba április 18-án és 19-én lehet beiratkozni.

Bővebben

Háziorvosi rendelés

2024. március 12., kedd 05:53

Értesítjük kedves betegeinket, hogy 2024. március 11 – 2024. március 22-ig a rendelési idő az alábbiak szerint változik:

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek