Hírek

Népszerű cikkek

Évet értékeltek

2019. december 20., péntek 14:00

Családias hangulat fogadta péntek délután a gesztesi Hagyományőrzők évértékelő, karácsonyváró rendezvényére érkezőket, ahol Vörös Sándorné elnök üdvözölte elsőként a klub tagjait, valamint az önkormányzat képviselőit.

Mint az elhangzott, programjaik rendre megmozgatták a falu lakosságát, akiktől sok-sok segítséget kaptak, mint ahogyan az önkormányzattól is. Az idei év kiemelkedő eseménye volt a Csengőnap, amikor a svábtelepesek érkezésének 275. évfordulója alkalmából kiállítás keretében idézték meg a régi falusi otthon miliőjét. Lakossági gyűjtést indítottak, és sok olyan tárgy is gazdagította a tárlatot, amelynek megkapták a tulajdonjogát.

- Nagy segítség számunkra, hogy mind több fiatal támogatja hagyományőrző munkánkat, amire a továbbiakban is számítunk – fogalmazott Vörös Sándorné, aki a közösség nevében kívánt békés, meghitt karácsonyt Várgesztes minden lakójának.

A Hagyományőrzők munkáját méltatta Rising Károlyné polgármester is, aki arra hívta fel a figyelmet: olyan baráti társaság kovácsolódott az évek során, amelynek tagjaira bárki, bármikor bizton támaszkodhat.

április

6 Keltike túra

  • Időpont: szombat 9:00
  • Helyszín: gyülekező a Keltike Ház előtt

13 Borverseny

  • Időpont: szombat 17:00
  • Helyszín: Várgesztes, Faluház

Iskolai beiratkozás

2024. március 19., kedd 10:06

A Tatabányai Tankerületi Központ fenntartásában működő általános iskolákba április 18-án és 19-én lehet beiratkozni.

Bővebben

Háziorvosi rendelés

2024. március 12., kedd 05:53

Értesítjük kedves betegeinket, hogy 2024. március 11 – 2024. március 22-ig a rendelési idő az alábbiak szerint változik:

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek