Hírek

Népszerű cikkek

Kedves szülők, kismamák!

2020. March 17., Tuesday 09:08

Célunk a koronavírus megbetegedések tömeges megjelenésének megelőzése, ezért az emberek közötti fizikai érintkezés, találkozás lehetőségét csökkenteni kell.

Erre tekintettel kérek mindenkit, hogy a védőnői tanácsadást csak egészségesen, telefonon egyeztetett időpontban látogassa. Így elkerülhető, hogy egyszerre többen várjanak a védőnői tanácsadóban, találkozzanak, van idő a fertőtlenítésre.

Engem elérhetnek telefonon, a fenti e-mail címen, Messengeren. Én is ezeket az érintkezési formákat fogom előnyben részesíteni. A védőnői látogatások is csak a legszükségesebb esetben valósulnak meg, előre egyeztetett időpontban.

Az iskolában, mint már értesültek róla, a márciusi hepatitis elleni védőoltások elmaradnak, az áprilisi HPV elleni oltásokra is ez a sors várhat, a járványhelyzet függvényében. Amint tudok róla valamit, értesítem önöket.

Pillmann Erzsébet védőnő
T.: 30/450-2573

Nincs esemény rögzítve!

Nagyheti szertartások online

2021. March 31., Wednesday 11:13

Mivel továbbra is szünetelnek a nyilvános istentiszteletek Környe, Vértessomló, Várgesztes római katolikus templomaiban, a nagyheti szertatások online formában követhetők a Római Katolikus Vértessomló plébánia Youtube csatornáján. A közvetítésekbe a következő időpontokban lehet bekapcsolódni:

Bővebben

Tájékoztató!

2021. March 16., Tuesday 19:35

A Tatabányai Tankerületi Központ fenntartásában működő általános iskolai beiratkozás rendjéről.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek