Hírek

Népszerű cikkek

Kedves várgesztesiek és Várgesztesre látogatók

2020. March 21., Saturday 19:00

Évek óta mondom, hogy „Várgesztes mindenkit vár!” - módosítok: Várgesztes ebben az átmeneti időben arra kér mindenkit, maradjanak otthon!

Zsákfaluként mindent el kell követnünk, hogy elkerüljük a fertőzést és annak legsúlyosabb változatát. Hírt adunk, ha újra bájos falunkba tudjunk csábítani önöket, pihenőhelyeinket igénybe vehetik és erdeink friss levegővel várják.

A városokból kitódulva fesztivál hangulatban az itt élők életét veszélyeztetik. Mástól loptam idézetet: "soha egyetlen hópehely sem érzi magát felelősnek egy lavinában!"

Szeretjük a turistákat, de a mai tömeg sokkolt. A várgesztesiek ezért ma nem tudták megvalósítani, hogy ne legyenek részesei csoportosulásnak, akiknek köszönöm a felelős gondolkodást, szabályaink betartását és további türelmet kérek mindenkitől!

Köszönöm: Rising Károlyné polgármester

Nincs esemény rögzítve!

Nagyheti szertartások online

2021. March 31., Wednesday 11:13

Mivel továbbra is szünetelnek a nyilvános istentiszteletek Környe, Vértessomló, Várgesztes római katolikus templomaiban, a nagyheti szertatások online formában követhetők a Római Katolikus Vértessomló plébánia Youtube csatornáján. A közvetítésekbe a következő időpontokban lehet bekapcsolódni:

Bővebben

Tájékoztató!

2021. March 16., Tuesday 19:35

A Tatabányai Tankerületi Központ fenntartásában működő általános iskolai beiratkozás rendjéről.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek