Hírek

Népszerű cikkek

Vírushelyzet

2020. April 8., Wednesday 05:56

Meghaladta a 15 ezret a hatósági házi karanténban lévők száma Magyarországon.

Az április 7-én a koronavirus.gov.hu-n közzétett adatok szerint Komárom-Esztergom megyében egy újabb beteget regisztráltak, így megyénkben jelenleg 15 koronavírus fertőzött van. Keddre 817-re nőtt az igazolt koronavírus betegek száma. Ezen kívül sajnos újabb 9 idős, krónikus beteg hunyt el. Azonban 71 főre emelkedett a gyógyultak száma.

Nem csak nálunk, a szomszédos megyékben is nőtt a koronavírusos betegek száma az április 6-i tájékoztatás óta. A legfrissebb adatok értelmében Győr-Moson-Sopron megyében kettővel, Veszprém megyében hárommal, Fejér megyében ugrásszerűen, tizenöttel nőtt a regisztrált betegek száma. A fővárosban is drasztikus emelkedés figyelhető meg egy nap leforgása alatt. Budapesten 317-ről 345-re ugrott a betegek száma.

MTI-kemma.hu

Nincs esemény rögzítve!

Nagyheti szertartások online

2021. March 31., Wednesday 11:13

Mivel továbbra is szünetelnek a nyilvános istentiszteletek Környe, Vértessomló, Várgesztes római katolikus templomaiban, a nagyheti szertatások online formában követhetők a Római Katolikus Vértessomló plébánia Youtube csatornáján. A közvetítésekbe a következő időpontokban lehet bekapcsolódni:

Bővebben

Tájékoztató!

2021. March 16., Tuesday 19:35

A Tatabányai Tankerületi Központ fenntartásában működő általános iskolai beiratkozás rendjéről.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek