Változás a kórházban!

2020. April 25., Saturday 09:55

Megszűnt a központi betegfelvétel – új betegutak a H épület szakrendelőibe, a laboratóriumba (vérvételre), a radiológiára (röntgenbe) – közölte a tatabányai Szent Borbála kórház.

A központi betegfelvétel megszűnt, a betegregisztráció és a betegfelvétel a szakrendelőkben történik. A H épületben működő szakrendelők helye nem változott, azonban a központi egység (aula) lezárása miatt, módosított útvonalon érhetők el. Az intézkedésre a H épület átprofilozása miatt került sor: továbbiakban az első emeleten, valamint a 3. emelettől az 5. szintig koronavírus gyanús és a fertőzöttek kezelése folyik. A második emeleten, a két rövid szárnyban, a kardiológiai és neurológiai betegek ellátása folyamatos. Ezekre az osztályokra az L épületből lehet eljutni, a második emeleti átjárón keresztül.

Kérjük, hogy nagy figyelemmel közelítsenek az épület felé, és az épületbe csak a kijelölt „zöld” utakon lépjenek be! Minden óvintézkedést megtettünk annak érdekében, hogy a fertőző és tiszta utak ne keveredjenek.

A mellékelt térképen jelöltük a bejáratokat!

1. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: - Sebészeti Szakrendelő, Urológiai Szakrendelő, Gasztroenterológiai Szakrendelő, Ortopédiai Szakrendelő, Baleseti Sebészeti Ellátóhely, Idegsebészeti Szakrendelő

2. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: Kardiológia Szakrendelő, Neurológia Szakrendelő, Reumatológia Szakrendelő

3. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: Radiológia – Röntgen, Laboratórium – Vérvétel, Izotópdiagnosztika

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, hívják munkaidőben kollégáinkat a koronavonalon: a 06 34 515 549-es telefonszámon, vagy írjanak az info@tatabanyakorhaz.hu e-mail címre.

November

29 Adventi ünnepség - Német Kultúregyesület

  • Időpont: Sunday 15:00
  • Helyszín: Várgesztesi templom

Tartós élelmiszergyűjtést szervez a Katolikus Karitász

2020. November 27., Friday 06:42

A templomba járó vértessomlói, várgesztesi testvérek az adománynak szánt élelmiszereket leadhatják december 6-áig a szentmisék előtt és után a sekrestyében. Minden településen a helyi önkormányzattal közösen juttatják el a csomagokat a szerényebb körülmények között élők számára.

Bővebben

Tájékoztató

2020. November 16., Monday 20:26

2020. november 17-től megkezdődnek az aszfaltos, szegélyezett útépítési munkák.

Bővebben

Tájékoztató

2020. November 11., Wednesday 13:38

Az ön területileg illetékes ellátottjogi képviselője: Bukovics Szilvia.

Bővebben

Tájékoztató!

2020. November 4., Wednesday 00:00

A Tatabányai Járási Hivatal illetékességi területén 2020. november hónapban mobilizált ügyfélszolgálat működik.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek