Hírek

Népszerű cikkek

100 csomag készült

2020. December 9., Wednesday 09:51

A templomba járó vértessomlói, várgesztesi, környei testvérek a szentmisék előtt és után a sekrestyében adhatták le a Katolikus Caritas már hagyományos adventi élelmiszergyűjtése során adományaikat.

Minden bizonnyal a járvány okozhatta, hogy idén a szokásosnál kevesebb tartós élelmiszer gyűlt össze, viszont többen segítették forintokkal a jótékonysági kezdeményezést, így az aktivisták a még hiányzó termékek megvásárlása után december 8-án pontosan száz csomagot állíthattak össze.

A csomagok készítésekor 100 kiló liszt, ugyanennyi cukor és rizs, 100 üveg étolaj, 80 kiló konzerv, 65 kiló tészta, félszáz kiló bab, lencse, szintén 50 kiló kekszféle és édesség, valamint tea, kakaó, és további egyéb tartós élelmiszer sorakozott az asztalokon, melyekkel szerényebb körülmények között élő nagycsaládosok, egyedülálló idősek karácsonyát szépítették meg az adományozók.

A csomagok jelentős részét, 76 darabot Környén oszt ki a szervezet napokon belül, 14 csomaggal vértessomlói, tízzel pedig várgesztesi családot, időset ajándékoznak meg.

A Katolikus Caritas a rászorulók, szükséget szenvedők nevében köszönetét fejezi ki mindazok számára, akik idén is segítettek, hogy megkönnyítsék és megszépítsék a krízishelyzetben lévő testvérek ünnepét!

Nincs esemény rögzítve!

Felhívás!

2021. January 20., Wednesday 14:00

Értesítjük a lakosságot, hogy a VÉRTESERDŐ Zrt január 22-én, pénteken 8-16 óra között TÁRSAS VADÁSZATOT szervez Várgesztes környékén.

Bővebben

Tájékoztató

2021. January 4., Monday 08:14

A mellékletben a 2021. évi szelektív-, zöld- és fenyőhulladék szállítási időpontokat tekintheti meg. A dátumokat a korábbi évek gyűjtési tapasztalatai és a hulladék mennyisége alapján határozta meg a szolgáltató.

Bővebben

Tartós élelmiszergyűjtést szervez a Katolikus Karitász

2020. November 27., Friday 06:42

A templomba járó vértessomlói, várgesztesi testvérek az adománynak szánt élelmiszereket leadhatják december 6-áig a szentmisék előtt és után a sekrestyében. Minden településen a helyi önkormányzattal közösen juttatják el a csomagokat a szerényebb körülmények között élők számára.

Bővebben

Tájékoztató

2020. November 16., Monday 20:26

2020. november 17-től megkezdődnek az aszfaltos, szegélyezett útépítési munkák.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek