Hírek

Népszerű cikkek

Megérkezett!

2020. December 27., Sunday 09:46

Az első koronavírus elleni oltóanyag-szállítmány szombaton reggel 6 órakor lépte át a hegyeshalmi határt.

A vakcinát rendőrségi felvezetéssel elsőként a Dél-Pesti Centrumkórházba vitték, ahonnan a többi négy oltópontra - az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe, a Semmelweis Egyetem Klinikájára, a nyíregyházi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházba és a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházába - szállítottak a Pfizer-BioNTech vakcinából.

A vakcinainfo.gov.hu weboldalon mindenki jelezheti az oltás iránti igényét, a regisztrációval pedig mindenki értesülhet a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb információkról, és arról, hogy mikor kerül rá sor. Ugyanakkor az oltások sorrendjét nem a regisztráció időpontja határozza meg, hanem a veszélyeztetettség mértéke, továbbá elsőbbség illeti meg a védekezésben résztvevőket.

A 60 évnél idősebbeket levélben is tájékoztatták a védőoltásról és az azzal kapcsolatos lehetőségeikről, így első kézből kaptak hiteles információkat azok, akik járványügyi szempontból kifejezetten veszélyeztetett korúak.

Nincs esemény rögzítve!

Felhívás!

2021. January 20., Wednesday 14:00

Értesítjük a lakosságot, hogy a VÉRTESERDŐ Zrt január 22-én, pénteken 8-16 óra között TÁRSAS VADÁSZATOT szervez Várgesztes környékén.

Bővebben

Tájékoztató

2021. January 4., Monday 08:14

A mellékletben a 2021. évi szelektív-, zöld- és fenyőhulladék szállítási időpontokat tekintheti meg. A dátumokat a korábbi évek gyűjtési tapasztalatai és a hulladék mennyisége alapján határozta meg a szolgáltató.

Bővebben

Tartós élelmiszergyűjtést szervez a Katolikus Karitász

2020. November 27., Friday 06:42

A templomba járó vértessomlói, várgesztesi testvérek az adománynak szánt élelmiszereket leadhatják december 6-áig a szentmisék előtt és után a sekrestyében. Minden településen a helyi önkormányzattal közösen juttatják el a csomagokat a szerényebb körülmények között élők számára.

Bővebben

Tájékoztató

2020. November 16., Monday 20:26

2020. november 17-től megkezdődnek az aszfaltos, szegélyezett útépítési munkák.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek