Hírek

Népszerű cikkek

Frissült a Pályakép portál

2021. January 23., Saturday 09:28

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal minden évben segíti a fiatalokat a pályaválasztásban, amelynek első lépése a megfelelő középiskola kiválasztása.

A koronavírus miatt elmaradt a hagyományos Pályaválasztási Kiállítás, viszont – ezt ellensúlyozva – megújult a palyakep.hu oldal, amely kibővült információkkal várja a látogatókat.

A honlap a megye valamennyi középiskolájáról közöl adatokat, tudnivalókat, mindezt többféle kereshető formátumban, illetve az intézmény által készített bemutatkozó kisfilmeket is megtalálhatjuk. Ezeken felül az érdeklődők többféle anyagot lelhetnek fel a különböző szakmákról, tájékozódhatnak pályázatokról és helyi érdekességekről.

Remélik, a frissített oldal hasznos segítség a diákoknak és szülőknek, továbbá a helyes választásban közreműködő pedagógusoknak és szakembereknek. Kellemes böngészést a palyakep.hu oldalon!

Nincs esemény rögzítve!

Felhívás!

2021. January 20., Wednesday 14:00

Értesítjük a lakosságot, hogy a VÉRTESERDŐ Zrt január 22-én, pénteken 8-16 óra között TÁRSAS VADÁSZATOT szervez Várgesztes környékén.

Bővebben

Tájékoztató

2021. January 4., Monday 08:14

A mellékletben a 2021. évi szelektív-, zöld- és fenyőhulladék szállítási időpontokat tekintheti meg. A dátumokat a korábbi évek gyűjtési tapasztalatai és a hulladék mennyisége alapján határozta meg a szolgáltató.

Bővebben

Tartós élelmiszergyűjtést szervez a Katolikus Karitász

2020. November 27., Friday 06:42

A templomba járó vértessomlói, várgesztesi testvérek az adománynak szánt élelmiszereket leadhatják december 6-áig a szentmisék előtt és után a sekrestyében. Minden településen a helyi önkormányzattal közösen juttatják el a csomagokat a szerényebb körülmények között élők számára.

Bővebben

Tájékoztató

2020. November 16., Monday 20:26

2020. november 17-től megkezdődnek az aszfaltos, szegélyezett útépítési munkák.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek