Hírek

Népszerű cikkek

Tagtársaikról is megemlékeztek

2021. August 1., Sunday 12:36

Gulyáspartira invitálták szombaton a vértessomlói Bányász Nyugdíjas Szakszervezet székházába a közösség helyi és várgesztesi tagjait, de az eseményre hivatalosak voltak a tatabányai és oroszlányi szervezetek képviselői is.

Imeli János köszöntötte a szép számban megjelenteket, köztük a község legidősebb férfi lakóját, a 91 éves Pfiszterer Jánost. Az elnök beszédében kiemelte: szeretnénk programjainkat még színvonalasabbá tenni, hogy minél több tagtársunkat meg tudjuk szólítani. Ezért kérem, hogy a javaslatokat, ötleteket juttassák el a vezetőséghez.

- A jövőben partnerszervezeteinket is tájékoztatni fogjuk rendezvényeinkről, kirándulásainkról, hogy igény esetén ők is részt vehessenek ezeken – fogalmazott az elnök.

Hagyomány a közösség életében, hogy megemlékeznek elhunyt tagtársaikról, s mivel tavaly a járványveszély miatt erre nem volt lehetőségük, most egyperces néma felállással emlékeztek az elmúlt másfél évben eltávozottakról.

2020-ban elhunyt: Koller Ferencné, Wohl János, Baranyai Antal, Kardos József, Oberling Katalin, Zippenfénig Józsefné.

2021-ben elhunytak: Linczmayer Mátyás, Pfiszterer János, Ménesi György, Racsmány Mihályné, Jezsóné Zalka Mária.

Nincs esemény rögzítve!

Tatabányai mélygarázs: március 31-ig használható ingyen

2022. January 20., Thursday 11:47

A tatabányai képviselők a január 20-ai közgyűlésükön úgy döntöttek a korábbi próbaüzem tapasztalatai alapján, hogy a belvárosi mélygarázs megnyugtató működtetése érdekében meghosszabbítják a próbaüzem idejét 2022. március 31-ig – tudatta a város Facebook bejegyzésben.

Bővebben

Január 21-én ismét elszállítják a fenyőket

2022. January 15., Saturday 11:25

Várgesztes hulladékgazdálkodási közszolgáltatója, az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a januári zöldhulladék gyűjtési napokon díjmentesen szállítja el az ingatlanoktól a fenyőfákat. Várgesztesen a második szállítási nap január 21-én lesz, a fenyők ekkor is kihelyezhetők. A közszolgáltató arra hívja fel a figyelmet, hogy kizárólag a díszítőelemektől, egyéb hulladékoktól mentes fenyőfákat szállítja el.

Bővebben

Lakossági tájékoztató - Baromfitartók részére

2022. January 4., Tuesday 11:06

Az Agrárminisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkárságának madárinfluenza vírus elleni védekezéssel kapcsolatos lakossági tájékoztatója baromfitartók részére.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek