Hírek

Népszerű cikkek

Ismét trükköznek

2021. August 10., Tuesday 07:40

A rendőrség az utóbbi időben többször felhívta a figyelmet arra, hogy a csalók telefonon próbálják becserkészni az áldozatukat.

A telefonvonal végén banki alkalmazottként mutatkoznak be, és a beszélgetés közben kicsalják a jóhiszemű áldozat bankkártyájának adatait, sőt a beszélgetés közben a mobiltelefonra érkező jóváhagyó kódot is.

A közelmúltban a sértettek arról számoltak be, hogy napközben kaptak egy telefonhívást, amelyben a vonal túlsó végén lévő személy banki alkalmazottként mutatkozott be. A hívó azt állította, hogy a sértett számláján megkezdett utalást lát, és egy titkosítást szeretne kezdeményezni, amelyhez szüksége van a bankkártya számára

és a hátoldalon lévő biztonsági kódra is. A rendőrség kéri, hogy senki ne dőljön be a csalóknak!

police.hu

Nincs esemény rögzítve!

Tatabányai mélygarázs: március 31-ig használható ingyen

2022. January 20., Thursday 11:47

A tatabányai képviselők a január 20-ai közgyűlésükön úgy döntöttek a korábbi próbaüzem tapasztalatai alapján, hogy a belvárosi mélygarázs megnyugtató működtetése érdekében meghosszabbítják a próbaüzem idejét 2022. március 31-ig – tudatta a város Facebook bejegyzésben.

Bővebben

Január 21-én ismét elszállítják a fenyőket

2022. January 15., Saturday 11:25

Várgesztes hulladékgazdálkodási közszolgáltatója, az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a januári zöldhulladék gyűjtési napokon díjmentesen szállítja el az ingatlanoktól a fenyőfákat. Várgesztesen a második szállítási nap január 21-én lesz, a fenyők ekkor is kihelyezhetők. A közszolgáltató arra hívja fel a figyelmet, hogy kizárólag a díszítőelemektől, egyéb hulladékoktól mentes fenyőfákat szállítja el.

Bővebben

Lakossági tájékoztató - Baromfitartók részére

2022. January 4., Tuesday 11:06

Az Agrárminisztérium Élelmiszerlánc-felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkárságának madárinfluenza vírus elleni védekezéssel kapcsolatos lakossági tájékoztatója baromfitartók részére.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek