Hírek

Népszerű cikkek

Már áll a közösségi épület

2021. October 14., Thursday 05:32

Mint arról júliusban beszámoltunk, Katzer Ákos települési képviselő a hagyományok felélesztésének szellemében alapította meg 14 fővel az önkéntes Tűzoltó Egyesületet, amelynek elnöki teendőit is ellátja.

A közösség sikeresen vett részt a Bethlen Gábor Alapkezelő civil szervezetek működésének biztosítására kiírt pályázatán, amelyen 5,8 millió forintot nyertek a tűzoltóbázis kialakítására.

Az augusztusban megkezdett beruházás a végéhez közeledik. Áll az épület, jelenleg a belső munkálatokat végzik. Az elektromos hálózat kiépítése folyik, szigetelnek, gipszkartonoznak.

Mint azt az elnök elmondta, még idén szeretnék elvégezni az épület körüli térkövezést, illetve ha az idő engedi, a növényzet rekultivációjára is sor kerül.

- Az egyik részben az oktatóközpont, közösségi tér lesz, míg a másik területen a garázs-szertár együttes kerül kialakításra – tájékoztatott Katzer Ákos.

Nincs esemény rögzítve!

Meghívó - Christkindl találkozó

2021. December 6., Monday 13:08

A Német Nemzetiségi Önkormányzat Várgesztes minden érdeklődőt szeretettel vár a 2021. december 11-én, 15 órakor kezdődő Christkindl – találkozóra.

Bővebben

Vigyázzunk értékeinkre!

2021. December 1., Wednesday 13:32

Közelednek az ünnepek. Ebben az időszakban az emberek sok időt töltenek utazással, vásárlással, ajándékok után kutatva.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek