Hírek

Népszerű cikkek

Tök jó családi nap

2021. October 16., Saturday 13:29

Az ősz kincsei, a gyümölcsök, zöldségek és különböző termények nagyon sok lehetőséget adnak változatos tevékenységekre, többek között egy jó családi kézműveskedésre is.

A gesztesi óvoda egyik régi hagyománnyal bíró eseményére került sor péntek délután, a töklámpás készítésre. Bár a biztonság miatt kérés volt, hogy a csemeték csak egy-egy kísérővel érkezzenek a Faluházba, ez a szigorítás mit sem vont le a rendezvény hangulatából.

A szülők segítségének köszönhetően minden fajta színű, fajtájú és méretű tökkel érkeztek a résztvevők, hogy az apróságokkal együtt készítsék el a különböző állat és mesefigurákat ábrázoló töklámpásokat.

Az intézmény egyébként az év végéig több közösségi eseménynek is házigazdája lesz. A következő hetek programjai között szerepel az őszi szünetet követően a II. Világháborúban a falu környékén elesett és a községben eltemetett Magyar Királyi Honvédek sírparcelláinak felkeresése, illetve a hagyományos, 20. alkalommal sorra kerülő Márton napi megemlékezés.

Nincs esemény rögzítve!

Meghívó - Christkindl találkozó

2021. December 6., Monday 13:08

A Német Nemzetiségi Önkormányzat Várgesztes minden érdeklődőt szeretettel vár a 2021. december 11-én, 15 órakor kezdődő Christkindl – találkozóra.

Bővebben

Vigyázzunk értékeinkre!

2021. December 1., Wednesday 13:32

Közelednek az ünnepek. Ebben az időszakban az emberek sok időt töltenek utazással, vásárlással, ajándékok után kutatva.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek